Over fctwentedeals.nl

 
Wat is FCTwentedeals.nl?

Fctwentedeals.nl is een platform waar de vele Twentse bedrijven, de sponsoren en de voortdurend groeiende supportersschare van FC Twente elkaar vinden. Op www.fctwentedeals.nl worden exclusieve producten en diensten uit de regio met een flinke korting aangeboden. Dagelijks gaat het om één interessante en aantrekkelijke nieuwe deal.

 

Op fctwentedeals.nl vind je elke dag een nieuwe deal, die je gedurende de dag kunt aankopen. Via de teller is bij te houden hoeveel tijd hier nog voor is. De deal is alleen op de dag van publicatie op de site te kopen. Wees er dus snel bij, want op is op! 


Elke deal kent een maximum aantal deelnemers, dat vooraf door de aanbieder is vastgesteld. Is dat aantal behaald, dan is de deal uitverkocht. De betaling van een deal vindt plaats via iDeal. Zodra deze binnen is, ontvang je een coupon waarmee je jouw aankoop kunt verzilveren.


Zie je een leuke deal waarvan je denkt dat jouw vriend, familielid of kennis deze ook wel zal interesseren? Stuur hem dan gauw door via email of deel hem via social media. Je blijft op de hoogte van nieuwe deals via de nieuwsbrief, de website van FC Twente of door FC Twente te volgen op Twitter.

  

Meer informatie over FC Twente deals voor deelnemers en bedrijven is hieronder te vinden. 


FC Twente deals voor deelnemers


Als bezoeker van fctwentedeals.nl kun jij dagelijks kennis maken met bedrijven, producten, diensten en plekken in jouw regio.  Van korting op een avondje uit  eten bij dat leuke nieuwe restaurant tot een complete knipbeurt tegen een fijne prijs. Kortingen kunnen oplopen tot wel 50 procent! Doordat  we regionaal opereren is een coupon bijna altijd in de buurt te verzilveren. Hoe werkt fctwentedeals.nl?

Lees meer >

FC Twente deals voor bedrijven


Een nieuwe doelgroep bereiken? Gericht adverteren, zonder al te veel inspanning? Maak dan kennis met fctwentedeals.nl.

Lees meer >

Deal van de dag:
Deze widget inbedden >

Dagelijks onze deal ontvangen?

Deal van de dag via Twitter ontvangen

Gemiste fctwentedeals:

FC Twente Beachsetje
Ook op tijdens de zomermaanden laat jij zien voor welke...
€ 4,95 ipv. € 12,50
Meer over deze deal >
FC Twente Strandlaken
Zelfs op vakantie niet zonder FC Twente? Het strandlaken van...
€ 15,- ipv. € 24,95
Meer over deze deal >
FC Twente Beachsetje
Ook op tijdens de zomermaanden laat jij zien voor welke...
€ 4,95 ipv. € 12,50
Meer over deze deal >
Meer deals >