Voor deelnemers

Als bezoeker van fctwentedeals.nl kun jij dagelijks kennis maken met bedrijven, producten, diensten en plekken uit jouw regio. Van korting op een avondje uit eten bij dat leuke nieuwe restaurant tot een complete knipbeurt tegen een fijne prijs. Kortingen kunnen oplopen tot wel 50 procent! Doordat we regionaal opereren is een coupon bijna altijd in de buurt te verzilveren. Hoe werkt fctwentedeals.nl?
 

Deal kiezen

Op fctwentedeals.nl vind je elke dag een nieuwe deal. De ene keer zal de deal je meer aanspreken dan de andere keer. Maar let op: de deal is slechts op de dag van publicatie op de site aan te kopen. Wees er dus snel bij, want op is op! De aanbieder van een deal heeft een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Is dit aantal behaald, dan is de deal uitverkocht. Een deal gaat dus altijd door.

 

Je blijft op de hoogte van onze deals door:

  • onze website dagelijks te bezoeken
  • de website van FC Twente te bezoeken
  • je aan te melden voor onze nieuwsbrief
  • de widget van FC Twente deals op je eigen site te plaatsen
  • FC Twente te volgen op Twitter

Deal maken

Heb je een deal gezien die je aanspreekt? Gedurende de dag (een deal staat 24 uur online) kun je de deal aankopen via de knop ‘deal maken’. Via de teller is bij te houden hoeveel tijd hier nog voor is. Bij ‘huidig aantal deals’ zie je hoeveel mensen dezelfde deal al hebben gekocht. Het maximum aantal deelnemers dat door de aanbieder is vastgesteld wordt hier ook vermeld. Zo kun je dus al zien of de deal die jij op het oog hebt nog beschikbaar is of bijvoorbeeld bijna uitverkocht is. De betaling van een deal vindt direct plaats via iDeal. Zodra deze bij ons binnen is, ontvang je een coupon waarmee je jouw aankoop kunt verzilveren.
Dit kan door de uitgeprinte coupon fysiek in te leveren bij de aanbieder van de deal.

 

Deal verspreiden

Denk je dat jouw vriend, familielid of kennis deze deal ook wel ziet zitten? Zorg er dan voor dat zij deze deal ontvangen. Deel jouw deal met iedereen via email of jouw account op Twitter, Facebook of Hyves.

 


Deal van de dag:
Deze widget inbedden >

Dagelijks onze deal ontvangen?

Deal van de dag via Twitter ontvangen

Gemiste fctwentedeals:

FC Twente Beachsetje
Ook op tijdens de zomermaanden laat jij zien voor welke...
€ 4,95 ipv. € 12,50
Meer over deze deal >
FC Twente Strandlaken
Zelfs op vakantie niet zonder FC Twente? Het strandlaken van...
€ 15,- ipv. € 24,95
Meer over deze deal >
FC Twente Beachsetje
Ook op tijdens de zomermaanden laat jij zien voor welke...
€ 4,95 ipv. € 12,50
Meer over deze deal >
Meer deals >